Locatie Hoteluri Predeal

Hotel Robinson

Hotel Predeal Facilitati

Hotel Predeal

Album Foto Robinson

Hotel Robinson

Complex Robinson*** - Predeal, Romania

Despre noi

Complexul Robinson*** este situat in centrul insoritei statiuni Predeal, la numai 5 minute de gara si 10 minute de partie, beneficiind de un aer plin de prospetime datorita pozitiei excelente fata de Valea Prahovei si Valea Timisului.

Hotelul isi gazduieste oaspetii intr-un numar de 14 camere duble, trei camere single si trei apartamente ce dispun de facilitatile cerute de standardul de 3 stele.

Restaurantul cu o capacitate de 75 de locuri, situat la parterul hotelului finisat modern, ofera preparate din bucataria romaneasca si internationala.

Complexul mai are in dotare sala de conferinte (40 locuri) si o minunata terasa (60 locuri) ce poate reprezenta o alternativa magulitoare pentru petrecerea timpului liber.

CERTIFICAT DE CLASIFICARE NR.709/2009
BREVET HOTEL NR.8723/07.06.2004
BREVET RESTAURANT NR.6367/29.05.2002

 

Vizitatori online

Avem 2 vizitatori online

Cum ati aflat de noi?

Statistici website

Număr afişări conţinut : 223690

Despre Predeal

Statiune de odihna de importanta nationala, accesibila in toate anotimpurile Predealul este un cunoscut centru al sporturilor de iarna.
Climat montan tonic-stimulativ, cu veri racoroase ( temperatura medie in iulie este de 15°C) si ierni friguroase (media lunii ianuarie este sub -5°C).
Temperatura medie anuala este de 5°C si media precipitatiilor de 1000 mm anual.


Copyright © 2009 - complexrobinson.ro - ANDALUZA CONT. Toate drepturile rezervate. Powered by 247 Advertising Romania.